cs@cs.ucy.ac.cy | +357-22-892700

| | | | MyCS Portal |

Επιλογή Θέματος Ατομικής Διπλωματικής Εργασίας

Επιλογή Θέματος Ατομικής Διπλωματικής Εργασίας

Οι φοιτητές οι οποίοι επιθυμούν να επιλέξουν θέμα για Ατομική Διπλωματική Εργασία, για το Χειμερινό Εξάμηνο 2014/15, μπορούν να έχουν συνάντηση με τους Επιβλέποντες Καθηγητές μεταξύ 27 Μαρτίου 2014 και 11 Απριλίου 2014 στις ώρες γραφείου τους, ή με διευθέτηση συνάντησης. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις οι φοιτητές θα μπορούν να διευθετήσουν συνάντηση και εκτός της καθορισμένης προθεσμίας.

Επισυνάπτονται:

- Κατάλογος με τα προσφερόμενα θέματα,
- Κατάσταση με τις ώρες γραφείου των ακαδημαϊκών και
- Έντυπο Προτιμήσεων.

Το Έντυπο Προτιμήσεων πρέπει να παραδοθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. μετά τις συναντήσεις που θα έχουν οι φοιτητές με τους Επιβλέποντες Καθηγητές, και όχι αργότερα από τη Δευτέρα 14 Απριλίου 2014.

Στη συνέχεια, οι Επιβλέποντες Καθηγητές θα επιλέξουν φοιτητές σύμφωνα με τα δικά τους κριτήρια μετά τη λήξη της περιόδου των συναντήσεων. Κάθε Επιβλέπων Καθηγητής θα επιλέξει αρχικά 3-4 φοιτητές και 2-3 επιλαχόντες φοιτητές, σε περίπτωση που οι φοιτητές που έχει επιλέξει θα εκπονήσουν τελικά Διπλωματική Εργασία υπό την επίβλεψη άλλου σε ψηλότερη σειρά προτίμησής τους. Σημειώστε ότι κάθε Επιβλέπων Καθηγητής μπορεί να επιλέξει μέχρι τέσσερις φοιτητές.

Οι φοιτητές θα ενημερωθούν σχετικά με την τελική επιλογή τους από Επιβλέποντα Καθηγητή στις αρχές Ιουνίου 2014.