cs@cs.ucy.ac.cy | +357-22-892700

| | | | MyCS Portal |

Πρακτική Άσκηση στην Εταιρεία Marathon Distributors, Νοέμβριος 2014

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ MARATHON DISTRIBUTORS LTD

Ημερομηνία: 11/11/2014
ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

marathondistributors-logo

Η Marathon Distributors Ltd , από την ίδρυση της το 1960 σημείωσε ραγδαία ανάπτυξη με αποτέλεσμα να ηγείται του τομέα της διανομής φαρμακευτικών προϊόντων και προϊόντων υγείας κατακτώντας το 35% του μεριδίου αγοράς και προσφέροντας υπηρεσίες στην αλυσίδα εφοδιασμού όπως αποθήκευση, τηλεφωνικό κέντρο, μεταφορά, συλλογή και ανασυσκευασία. Εξυπηρετεί κάθε φαρμακείο, νοσοκομείο, γιατρό και αναλυτή σε όλη την Κύπρο με άριστη εξυπηρέτηση, αδιάκοπη προσοχή στη ποιότητα και ασφάλεια και με εγγύηση ότι παραδίδει αυτά που χρειάζονται, όταν τα χρειάζονται.

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ
Η Marathon Distributors Ltd μέσα από τη συνεργασία της με το Γραφείο Διασύνδεσης με τον Επιχειρηματικό κόσμο προσφέρει την ευκαιρία σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου να κάνουν πρακτική άσκηση στο εξειδικευμένο της Τμήμα Τεχνολογιών Πληροφορικής (ΙΤ) για διάστημα 3
μηνών με ενδεικτική ημερομηνία έναρξης τις 24 Νοεμβρίου 2014 και με πιθανή παράταση της περιόδου πρακτικής άσκησης κατόπιν συνεννόησης με τον φοιτητή/τρια. Οι ημέρες και ώρες εργασίας θα οριστούν κατόπιν συνεννόησης του φοιτητή/τρια με την εταιρία.
Αναλυτικά:
1 Φοιτητής/τρια από το Τμήμα Πληροφορικής: Ο/η φοιτητής/τρια (προπτυχιακό, μεταπτυχιακό, διδακτορικό στάδιο) θα έχει την ευκαιρία να εργαστεί με τον υπεύθυνο του Τμήματος Τεχνολογιών Πληροφορικής (ΙΤ) o οποίος θα αναθέτει τα καθήκοντα.
Καθήκοντα
- Web development/designing
- Carrying out projects as assigned
- Report designing
- Software development/debugging
- Format/repair computers
- IT Engineering
- Network configuration
Προσόντα
- Reliable and responsible person
- Technical curiosity and willingness to learn new IT skills
- Good time management, and ability to work and think clearly under pressure
- Web Development:
o PHP4, PHP5
o HTML, CSS, JAVASCRIPT, AJAX
o Databases: SQL, Oracle
Desirable and Advantageous:
 Knowledge with Active Directory – Windows Server 2008 - Domain Control
Όσοι/ες φοιτητές/τριες ενδιαφέρονται, παρακαλούνται να στείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα στο Γραφείο Διασύνδεσης με τον Επιχειρηματικό κόσμο στην Αντωνία Μαρκούδη This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. με θέμα "Marathon Distributors Ltd" μέχρι τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014. Να σημειωθεί ότι η επιλογή φοιτητή/τριας θα γίνει από την ίδια την εταιρία.